V. 1.0
">

Våra tjänster

Robotsvetsning och manuell svetsning

CH Industry har fem moderna robotsvetsutrustningar som kan användas för att svetsa komponenter med en totalvikt på upp till 500 kg. Vi har även en avdelning för manuell svetsning där vi hanterar större produkter eller mindre orderstorlekar. Utöver svetsning erbjuder vi en komplett verkstad med laserskärning, stansning, skärande bearbetning, kantpressning och montering. För ytbehandling vänder vi oss vanligtvis till lokala eller anvisade aktörer.

Rätt artiklar i rätt tid

Våra lokaler har en produktionsyta på 12 000 kvm. Varje år levererar vi cirka 600 000 färdiga detaljer fördelade på 15 000 orderrader till våra kunder. Med det sagt: Vi kan verkligen planering – producera rätt artiklar i rätt tid.

Om Oss

CH Industry är ett Eskilstunabaserat företag som fokuserar på legoproduktion mot industriföretag – främst tunga fordon. Vi strävar ständigt framåt och har ett tydligt hållbarhetstänk. Bra samarbeten ser vi som kärnan i hela vår verksamhet.

Läs mer

Kvalitet och miljö

Vi producerar främst komponenter till tunga fordon och off-roadmaskiner. Självklart lever vi upp till fordonsindustrins höga kvalitetsstandard.

Läs mer

Affärsidé och vision

Vår kärnkompetens ligger i serietillverkning av svetsade produkter mot fordonsindustrin. Vi tar oss gärna an komplexa projekt – alltid i roliga och respektfulla samarbeten.

Läs mer

Historia

År 1948 grundades Centralsvets AB, dagens CH Industry AB. Sedan dess har vi hunnit nya lokaler, namnbyte, aktiehistoria och mycket mer.

Läs mer

Vi sponsrar

CH Industry sponsrar flera samhällsnyttiga föreningar och företag som fokuserar på idrott och ungdomar.

Läs mer