V. 1.0
">

Affärsidé och vision

Vi på CH Industry legotillverkar artiklar och sammansatta komponenter till våra industrikunder. Vår kärnkompetens ligger i serietillverkning av lite mer komplicerade svetsade produkter – framförallt robotsvetsade. Vi tar oss gärna an komplexa projekt och har en fristående prototypavdelning för att kunna hjälpa till tidigt i processen vid produktframtagning.
Vi tar ett helhetsgrepp om fixturering, produktion och leverans. Oavsett projekt kan du räkna med att vi anstränger oss för att hålla nere produktionskostnaden och tiden för onödigt arbete. Att samarbeta med oss på CH Industry ska kännas roligt, enkelt och tryggt – det ser vi som en självklarhet.

Våra värderingar

Vår värdegrund präglas av samarbete och respekt. Det är kärnan i hela verksamheten, och en förutsättning för att trivas och ha roligt på jobbet. Vi på CH Industry jobbar prestigelöst och ser mervärdet i mångfalden. Vi är övertygade om att de här delarna är vad som gör oss bäst i branschen.

Om Oss

CH Industry är ett Eskilstunabaserat företag som fokuserar på legoproduktion mot industriföretag – främst tunga fordon. Vi strävar ständigt framåt och har ett tydligt hållbarhetstänk. Bra samarbeten ser vi som kärnan i hela vår verksamhet.

Läs mer

Kvalitet och miljö

Vi producerar främst komponenter till tunga fordon och off-roadmaskiner. Självklart lever vi upp till fordonsindustrins höga kvalitetsstandard.

Läs mer

Våra tjänster

Manuell svetsning eller med modern robotutrustning? Vi har även en komplett verkstad för bland annat laserskärning, stansning och montering.

Läs mer

Historia

År 1948 grundades Centralsvets AB, dagens CH Industry AB. Sedan dess har vi hunnit nya lokaler, namnbyte, aktiehistoria och mycket mer.

Läs mer

Vi sponsrar

CH Industry sponsrar flera samhällsnyttiga föreningar och företag som fokuserar på idrott och ungdomar.

Läs mer