Kontakt

Fyll i offertförfrågan nedan, så kontaktar vi dig inom kort!


100%
Legoleverantör

CH Industry är en leverantör som bryr sig om och tar ansvar. Vi jobbar ständigt på att effektivisera verksamheten och vi vill framåt. Vi är ett privatägt företag med verkstad och kontor i Eskilstuna. CH Industry är certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 samt IATF 16949.

Affärsidé
CH Industry AB - Legotillverkare till kunder som kräver flexibilitet och ledande kompetens för heltäckande plåtbearbetning och montering.

Vision
CH Industry AB ska vara ett modernt företag inom plåtbearbetning och montering som genom ett nära och personligt samarbete, skräddarsytt för varje kunds specifika krav och förväntningar, vara en partner att dela nuet och framtiden med.

Vi arbetar ständigt med att effektivisera verksamheten. Vår ambition är att ligga i framkant gällande teknik, kvalitet, arbetsmiljö och logistik. Att vara en leverantör i toppklass till kunder som efterfrågar hög kompetens och personligt bemötande. Våra produkter tillverkas på ett rationellt sätt i en modern fabrik av kunniga medarbetare. Vi är lyhörda och flexibla för varierande kundkrav. Samarbetet präglas av ett professionellt och positivt förhållningssätt.


Våra lokaler erbjuder en produktionsyta på 11.800 kvm. Vi levererar årligen ut ca 1,5 miljoner färdiga detaljer till våra kunder, utspridda på mer än 11.000 orderrader. Med andra ord - vårt fokus ligger på att producera rätt art i rätt tid.

Se video här