Kontakt

Fyll i offertförfrågan nedan, så kontaktar vi dig inom kort!


Nya ägare till CH Industry

CH Industry AB har fått nya ägare sedan årsskiftet efter att varit ett familjeägt företag sedan starten 1948. Säljare är Ida Gäfvert och Morgan Lindberg, barnbarn till grundaren. CH Industry har en produktionsyta på 12.000nkvm och levererar årligen ut ca 1,2 miljoner färdiga detaljer som underleverantör till industrin. Bolaget omsätter ca 75 mkr och har 45 anställda.

Bakom förvärvet står Torbjörn Svahn och Ulrik Englund. De nya ägarna äger även stål- dörrsföretaget Svenska Skydd AB som omsätter ca 110 mkr och har 55 anställda. Förvärvet omfattar samtliga aktier i produktionsbolaget samt fastighetsbolaget.

”För oss har det  varit av stor vikt att vid en eventuell framtida försäljning hitta nya ägare som vill fortsätta utveckla CH framåt. När nu denna möjlighet dök upp och blivit verklighet, så känns det mycket glädjande att det är Torbjörn & Ulrik som tar CH vidare i utvecklingen. Vi är glada över att lämna över till människor som delar våra värderingar  samt har ett långsiktigt perspektiv på ägandeskapet vilket skapar en trygghet för våra anställda. Torbjörn och Ulrik kommer bidra med stor kunskap samt nya kontaktvägar. Vi önskar Torbjörn och Ulrik all lycka framledes” säger Morgan  Lindberg.

Vidare kommenterar Ulrik Englund följande, ”Det är ett fint och välskött företag som vi har fått förmånen att förvärva. Vi ser fram emot att vidareutveckla företaget med dess befintliga kunder och i sin roll som  underleverantör till industrin. Tidigare ägare Morgan Lindberg kommer att arbeta kvar som VD och Ida Gäfvert i sin roll nära kunderna. Det är hög  kunnighet och god företagskultur som präglar bolaget. Vi kommer att värna om detta när vi driver företaget framåt. Vårt ägandeskap är långsiktigt i likhet med våra övriga bolagsengagemang”.

Tidigare ägare samt kontaktpersoner arbetar kvar i bolaget som i övrigt är oförändrat.

För information kontakta

Morgan Lindberg, VD | 016-153830
morgan.lindberg@chindustry.se

Ulrik Englund, Ägare  | 016-153823
ulrik.englund@chindustry.se

CH Industry AB – Legotillverkare till kunder som kräver flexibilitet och ledande kompetens för heltäckande plåtbearbetning och montering.

Mer information hittar ni under chindustry.se och svenskaskydd.se