Kontakt

Fyll i offertförfrågan nedan, så kontaktar vi dig inom kort!


Ny produktionschef till CH Industry

Daniel Serrander blir ny produktionschef på CH Industry i Eskilstuna. Samtidigt tackar avgående vd Morgan Lindberg för 20 år i företaget och Ulrik Englund tar över stafettpinnen.

Daniel Serrander, som tillträder vid årsskiftet, är civilingenjör och kommer närmast från Outokumpu där han har haft olika befattningar inom Production Management och Sales and Marketing. Han har tidigare arbetat sju år inom Scania.

Enligt ett pressmeddelande från CH Industry AB blir hans uppdrag att fortsätta arbetet med produktionsutveckling och ständiga förbättringar. Daniel Serrander är 44 år gammal och bor med sin familj i Eskilstuna.

– Jag ser fram emot att få vara med att vidareutveckla ett av Eskilstunas mest anrika industriföretag, säger Daniel Serrander, tillträdande produktionschef.

– Vi är mycket glada över att Daniel tackat ja till vårt erbjudande. Jag har följt Daniel sedan länge och vet att han blir en verklig resurs för CH Industry. Den kompetens och erfarenhet han besitter kommer att vara viktig i företagets utveckling och för att ytterligare effektivisera produktionen, säger Ulrik Englund, ägare av CH Industry AB sedan 2014 som nu kliver in som vd.

Avgående produktionschef och vd Morgan Lindberg säger:

– Det är med stor stolthet jag lämnar över stafettpinnen för CH Industry, där vår familj varit delaktiga sedan 1948. Jag vet att de nya ägarna Ulrik och Torbjörn kommer fortsätta att utveckla företaget i positiv riktning såväl i medgång som motgång. Jag vill också tacka alla härliga människor, såsom medarbetare, kunder och övriga intressenter för 20 fantastiska år, stort tack!